Sütisdoboz Tortadekoráció
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Termékek

    Fondant rózsa készítése kiszúróval

    Tortadíszítési technikák, 2013. 07. 10.

    Négyrészes kiszúrókészlet, mellyel gyönyörű fondant vagy marcipán rózsákat készíthetünk.

    A következőkre lesz szükség:

    - Fondant vagy marcipán massza

    - Rózsaszirom kiszúró

    - Modellező készlet

    - Szivacstábla

    - Nyújtófa

    - Ecset és víz

    - Keményítő a nyújtáshoz

    A fondantot vagy marcipánt gyúrjuk át, majd nyújtsuk vékonyra kevés keményítővel megszórt felületen. Szúrjuk ki az ötágú kiszúróval a fondantot, majd a szirmokat a formázóval vékonyítsuk el. Készítsünk még 2-3 ilyen kiszúrt alapot. Nedvesítsük meg egy vizes ecsettel az első virágszirom alapot.

    Készítsünk egy kis kúpot a rózsa közepének, majd helyezüzk az első virágszirom közepére. Egyesével hajtsuk fel a szirmokat a kúpra úgy, hogy a tetejét kissé visszahajtjuk, mint a rózsa szirmait. Ha felkerült mind az öt szirom, helyezzük a következő kiszúrt és megnedvesített sziromra, és azt is hajtsuk a virág közepébe. 

    A következő videón megnézhető a teljes folyamat:

    Cimkék:fondant virág készítése

    Kosárba

    Kosárba helyezve

    Betöltés...

    ...
    Hiba

    Sikertelen művelet

    Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.