Alap recept:
35 g citromfagylaltpor
50 g tejszín (30% zsírtartalmú, szobahőmérsékletű)
110 g cukor
400 ml tej (3,5% zsírtartalmú, szobahőmérsékletű)
Elkészítés:
1. Először keverd össze a száraz fagylaltport 110 g cukorral.
2. Adj hozzá 400 ml tejet (3,5% zsírtartalmú, szobahőmérsékletű) és 50 g tejszínt (30% zsírtartalmú, szobahőmérsékletű).
3. Keverd alaposan össze, amíg a por fel nem oldódik.
4. Tedd a fagylaltkeveréket a fagylaltgépbe, és hagyd fagyni a használati utasítás szerint.
A fagylaltgép méretétől és teljesítményétől függően akár 1 liter fagylalt is készíthető.
Ez rettentő gyors volt! Tegnap adtam le a rendelésemet, ma már kézhez is kaptam! Fantasztikusak vagytok! Köszönöm szépen!
Szupergyorsan megérkezett a rendelésem, máskor is biztosan tőlük rendelek a tortáimhoz! Köszönöm!
Csak ajánlani tudom!
Jól használható webáruház, segítőkész, profi és rugalmas kiszolgálás az üzletben, hatalmas választék!
Nagyon elégedett vagyok!
:)
Személyesen szoktam átvenni a rendelésem, nagyon gyorsan összekészítik, és ami az oldalon van, elérhető is az üzletben valóban is.
Mindent megtaláltam, amit kerestem a tortához, ráadásul egy nap alatt meg is kaptam a futárral. :)
A webshop átlátható, pontos termékleírásokkal, gyors szállítással és mindig gondosan csomagolják be a rendelésem.
A webshopos rendelés mindig gyorsan megérkezik, személyesen pedig mindig segítőkész a kiszolgálás :)
Az egyedi tortaostyák mindig szép minős...
Extra gyors szállitás, a kora délután leadott rendelesem másnap megérkezett a futárral
Visszatérő vásárlójuk vagyok, a legszélesebb minőségi választékot ők kínálják
Kedvenc tortás üzletem évek óta. Gyors kiszállítás, megbízható minőség!