1. Tegyen 100 g sütőkeveréket és 100 ml vizet egy tálba.
2. Az összes hozzávalót sima masszává keverjük.
3. A masszát lapáttal egyenletesen eloszlatjuk a tortacsipkéhez való szilikon formbában. Győződjön meg arról, hogy a minta minden része meg van töltve, majd spatulával óvatosan kaparja le a felesleges keveréket.
4. Süssük 10-11 percig 100°C-on. Miután a forma kihűlt, egy spatula segítségével óvatosan távolítsa el a csipkedekort a formából.
A masszát egy éjszakán át sütés nélkül is hagyhatjuk száradni.
(Egy 8 x 40 cm-es szilikonhoz kb. 35 g, a 20 x 40 cm-es szilikonhoz kb. 70 g készmassza kell.)
Összetétel:
Cukor, kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, glükózszirup, maltodextrin,
emulgeálószer: E471; sűrítőanyag: E401, E415; savasságszabályozó: E 339, E 415;
színezékek: E 170; ízek. Nyomokban TEJET, TOJÁST tartalmazhat; SZÓJA és DIÓ.
Gluténmentes, laktózmentes, azomentes és nem tartalmaz tartósítószert